Marrja Konvertimi SUKSESSHËM Çdo Dita

Shkarko

Shtëpi

Shtëpi
31 vota 4.5

EML për PDT Converter – Ndihmuar ju qetësisht kapërcej "avancim teknologjik"…

Të jetosh në një kohë të shpejtë në ndryshim, Teknologjia ka qenë pjesë e jetës së përditshme. Nevoja për mjet efikas dhe i përshtatshëm për t'u përgjigjur në kërkesat e botës moderne është e paevitueshme. Nga familja e thjeshtë për bizneset e mëdha dhe të korporatave, rritje të nevojave për mjet i tillë.

Në rritjen e epokës kompjuterit, e-mail (postës elektronike) është bërë një mënyrë të përshtatshme dhe të lehtë e komunikimit lejuar ju që të arrijnë të gjithë në mbarë botën. Duke e bërë atë të dobishme për ju që të dërgoni dhe të merrni të komunikimit nga familjet tuaja, miqtë dhe klientët në vetëm disa klikimeve. Kjo prirje e re e komunikimit i ka hapur mundësi të gjerë për lojtarë të freskët tregun e biznesit duke ofruar të gjitha lehtësirat që ju nevojiten për të komunikuar në mënyrë efektive me botën: si normale, shpejt, qetë dhe të sigurtë. Microsoft ofron jo vetëm shërbimet, por edhe kalendarët e-mail, kontaktet dhe detyrat e menaxherit dhe të ndryshme të tjera të aplikimeve për t'ju ndihmuar të menaxhuar oraret e përditshme e punës, detyrat dhe dyqanet e mëdha të dhënat dhe kontaktet.

Duke parë Çështjet

Megjithatë me lirimin e Windows 7 (version i përditësuar të Windows Vista), Microsoft Office si komponentë Vista Mail, Mail jetojnë dhe aplikimi përdorur kryesisht email Microsoft Outlook të cilat zakonisht dyqane dosjen tuaj si PST (.pst) vjen në kundërshtim, kur Windows Mail live, email parazgjedhje klient të Windows 7, në EML (.format eml) nuk mbështet versionet e mëparshme të Outlook. Importimi kontakte dhe fotografi të tjera të email-it ka nevojë për EML për PDT Converter.

Windows Live Mail për Outlook. Ju mund të gjeni Mail jetojnë pak e çuditshme në krahasim për MS Outlook me karakteristikat e tij të reja dhe funksionin e. Nëse ju doni të përdorni tuaj të mëparshëm MS Outlook, e cila ju jep më shumë fleksibilitet dhe komoditet, transferuar dosjen tuaj nga Mail jetojnë në formatin EML, do të ketë nevojë EML për PDT Converter. -Mail jetojnë nuk ka mbështetjen e format PDT e cila është duke u përdorur nga paraardhësit e tij dhe klientët e tjerë email. Po ashtu, nëse ju doni të kaloni nga Outlook Express apo Live Mail për MS Outlook, ju nuk mund të lehtë transferimin e-mail tuaj pa PST converter.

Looking Në anën e ndritshme

Gjë e mirë është EML të Converters PST tani janë gjerësisht në dispozicion në treg, duke ofruar një konvertim të shpejtë dhe të besueshëm nga dosjet tuaja EML.

EML për PDT Converter është mjet ideal për ju për të konvertohet fotografi tuaj e-mail nga aplikacionet e ndryshme me email. Ajo është shumë fleksibël dhe të shpejtë, lejuar ju që të kurseni shumë kohë transferimin e madje edhe në sasi të mëdha të dosjeve email. EML Converter mbështet një numër opsionesh konvertimit parë që ju jep kohë më të lehtë konvertimin tuaj Fotografi EML të msg dhe anasjelltas, EML dhe fotografi msg në formate të tjera si TXT, PST, RTF, HTML dhe TNEF, MBOX ose MBX fotografi të EML pastaj për PDT, dhe shumë më tepër.

EML për PDT Converter Features në një vështrim

 • Super Fast EML për PST konvertimit
 • Import EML për PDT dhe msg për PDT
 • Importi dhe të konvertohet sistemi fotografi directories për të Folders Outlook
 • Fotografi EML për Outlook, Fotografi msg për Outlook
 • Fjalëkalimi mbrojtur konvertimin e EML për ruajtjen e dosjeve personale Outlook
 • EML për PDT, EML të msg, Msg për PDT conversions
 • Filtra të importit: Ju lejon të filter fotografi sipas madhësisë dhe rëndësisë
 • Convert EML, Fotografi msg për HTML, TNEF, RTF, TXT, EML, Msg
 • Supports Thunderbird, MBOX, Mac OS X formate
 • Procesi i PST importimin në batch modin
 • Mbështet për të kthyer dhe importit fotografi email ruajtur nga Outlook Express, Mac Mail (Apple Mail), Bat!, Windows Mail live, Vista Mail, Thunderbird për Outlook, Eudora, Rrethim, Rrugë me pagesë, Berkeley Mail, MailCOPA, Earthlink Mailbox, Intelekti Kaosi dhe aplikacionet e tjera të palës së tretë
 • Converts fotografi email: eml për PDT, eml për Outlook, eml të msg, eml të txt, eml të rtf, eml për html, eml të mht, msg për PDT, msg për Outlook, msg të eml, txt msg të, msg të rtf, msg për html, msg të mht
 • Dhe shumë më tepër New Features.

Përdorimi i teknologjisë moderne e kishte në mënyrë dramatike të ndihmojë njerëzit për të bërë jetën e tyre më të lehtë dhe më i përshtatshëm. Risive dhe modifikimin e produkteve të zhvillohet për të bërë jetën më të lehtë për ju. EML për PDT Converter do të bëjnë përvojën tuaj email një shumë më të përshtatshme dhe më të lehtë.