Изработка на конверзија УСПЕШНА Секој Ден

преземете

Насловна

Насловна
31 гласови 4.5

EML да PST Конвертор – Ние ви помагаме да без проблеми ги надминуваат "технолошкиот напредок"…

Живеење во брзо менување на време, технологија е дел од секојдневниот живот. Потребата за ефикасно и удобен инструмент за да одговорат на барањата на модерниот свет е неизбежна. Од едноставна домаќинство за големите бизниси и корпоративни, пораст на потребите за таква алатка.

Во подемот на компјутер ера, e-mail (електронска пошта) стана удобен и лесен начин на комуникација што ќе ви овозможи да допрат некој од целиот свет. Изработка на тоа целисходно за да праќате и примате комуникации од вашите семејства, пријатели и клиенти во само неколку клика. Оваа нова комуникација тренд широко отворени можности за свежа бизнис играчи на пазарот нудат сите објекти кои се потребни за да ефективно да комуницираат со светот: како нормални, брзо, сигурна и безбедна. Microsoft нуди не само е-мејл услуги, но исто така календари, контакти и задачи менаџер и други различни апликации да ви помогне да управуваат со својата секојдневна работа распоредот, задачи и продавници огромни детали и контакти.

Гледајќи прашања

Сепак со пуштањето на Windows 7 (ажурирана верзија на Windows Vista), Microsoft Office компоненти како Виста пошта, Live Mail и најчесто се користи e-mail апликација Microsoft Outlook кои обично продавници вашиот фајл како PST (.PST) доаѓа во конфликт кога Windows Live Mail, стандардно e-mail клиент на Windows 7, во EML (.eml формат) не поддржува претходните верзии на Outlook. Внесување на контакти и други е-пошта датотеки потреби EML да PST Конвертор.

Windows Live Mail на Outlook. Можете да најдете Live Mail малку чудно споредба на MS Outlook со своите нови функции и функција. Ако сакате да го користите вашите претходни MS Outlook, кој ви дава поголема флексибилност и удобност, пренесување на вашите датотеки од Live Mail во EML формат, ќе треба EML да PST Конвертор. Live Mail не поддржува форматот PST кој се користи од страна на неговите претходници и други e-mail клиенти. Исто така ако сакате да се префрлите од Outlook Express или Live Mail на MS Outlook, не можете лесно да префрлите вашите пораки без PST Конвертор.

Гледајќи на посветла страна

Добро е EML да PST конвертори се сега широко достапни на пазарот, нуди брз и сигурен реализација на својата EML датотеки.

EML да PST Конвертор е идеална алатка за да се конвертирате вашите е-пошта датотеки од различни е-мејл апликации. Таа е екстремно флексибилен и брз, овозможувајќи ви да заштедите повеќе време пренесување дури и во големи количини на е-пошта датотеки. EML Конвертор поддржува голем број на претходна конверзија опции кои ви дава полесен пат конвертирање на вашите EML датотеки во MSG и обратно, EML и MSG датотеки со други формати како TXT, PST, RTF, HTML и TNEF, Mbox или MBX датотеки EML потоа да PST, и многу повеќе.

EML да PST конвертор Карактеристики на прв поглед

 • Супер брз EML да PST конверзија
 • Увоз EML да PST и MSG да PST
 • Увоз и претворање на датотечниот систем именици за да Outlook фолдерите
 • EML датотеки на Outlook, MSG датотеки на Outlook
 • Заштитени со лозинка конверзија на EML да Outlook Лична чување на датотеки
 • EML да PST, EML да MSG, MSG да PST конверзии
 • Увоз Филтри: Ви овозможува да ги филтрираат датотеки според големината и важноста
 • Конвертирај EML, MSG датотеки во HTML, TNEF, RTF, TXT, EML, MSG
 • Поддржува Thunderbird, Mbox, Mac OS X формати
 • Процесот PST увоз во серија на владата
 • Поддржува да се конвертира и увоз-пошта датотеки спаси од Outlook Express, Mac пошта (Apple пошта), Лилјакот!, Windows Live Mail, Виста пошта, Thunderbird на Outlook, Eudora, Entourage, Turnpike, Беркли пошта, MailCOPA, Earthlink поштенското сандаче, Хаос интелигенција и други трети лица апликации
 • Конвертира е-пошта датотеки: eml да PST, eml да Outlook, eml да msg, eml да txt, eml да RTF, eml да HTML, eml да mht, msg да PST, msg да Outlook, msg да eml, msg да txt, msg да RTF, msg да HTML, msg да mht
 • И многу повеќе нови опции.

Употреба на модерна технологија имаше драматично им помогне на луѓето да ги направат своите животи полесно и поудобно. Иновациите и промена на производи, исто така напредува да го направи животот полесен за вас. EML да PST конвертор ќе го направат вашиот email искуство многу повеќе целисходно и полесно.